Online-marketing @ DUBBt
linkbuilding & E-commerce

SEO@DUBBt

 

Search Engine Optimization of te wel zoekmachine optimalisatie is het optimaal laten functioneren van een website, zoals de afbeelding al laat zien, werken alle wieltjes samen tot het functioneren van het proces. Door het optimaliseren van alle factoren zowel intern als extern ontstaat er een ontstaat er een uiterst goed functionerende website. Mocht je interesse hebben in een SEO van je website dan helpt DUBBt je graag verder. Ga naar de volgende site en vul de vrijblijvende offerte in  Offer

De volgende tags komen aan de orde onder de afbeelding: Website optimalisatie, Webdesign, Online marketing, Linkbuilding

Website-optimalisatie@DUBBt

Meta, Tags, Keywords, Description, Title

Het optimaal laten functioneren van een website met betrekking tot het web content heet website optimalisering. Hierbij is het van belang dat de aangeven zoekwoorden ook daadwerkelijk op de website gevonden worden. Je kunt onder de tags allerhande zoekwoorden ingeven waarop je gevonden wilt worden, meer van belang hierbij is dat je teksten ook deze woorden bevatten. Daarnaast zijn deze tags het eerste wat Google & co vinden van je website, ben daarom altijd origineel en wees niet gelijk aan je concurrent. Vergelijk het met koffie die je wilt verkopen, om DE te zijn heb jij je slogan, je logo en je smaak......alles is uniek!

 

Webdesign@DUBBt

Design, Concept, Form, Strategy, Website, Space, Slogan, Presence, Update

Uniek zijn is het gene waar het allemaal om draait, het plaatje van je website is volledig anders dan dat van je concurrenten. Want je bent anders en dat laat je zien in je webdesign, je presentatie, het concept, de vorm en zelfs een slogan inclusief je teksten alles is uniek. Als het webdesign staat en je de website kan publiceren zal je denken dat je klaar bent, niks is minder waar, telkens opnieuw zal je de website een update moeten geven met nieuwe informatie.

 

Online-marketing@DUBBt

Texting, Content, Keycontent, Authority, Unique, Champagne, Advertising

Het op de markt brengen van je product is niet zo makkelijk, zeker niet als je online tegen een grote concurrentie op vecht. Je zult dan echt moeten opvallen in de menigte en dat is de kunst. Vele unieke campagnes, teksten met content, advertenties en mails zullen er voor zorgen dat je bezoekers aantal stijgt, waardoor ook de verkoopkansen verhoogd worden.

 

Linkbuilding@DUBBt

Position, Ranking, Search, Links, Url, Connections

Linkbuilding is een proces wat langzaam verloopt, je pageranking van 0 zal niet binnen 3 maanden op 4 staan, dit is onmogelijk. Langzaam gaat je ranking omhoog zolang je maar blijft werken aan je connecties, content, presentatie en advertenties. De betrouwbaarheid van de connecties is een van de belangrijkste punten, daarom is het van de belang je connecties te controleren op hun prestaties.