Online-marketing @ DUBBt
linkbuilding & E-commerce

Blog@DUBBt

27-12-2017 DUBBt en het eigen succes!

De website is nu 10 dagen online en we genereren nu al 200 bezoekers per dag. Met dank aan het linkbuilding pakket XXL zijn we al helemaal blij met ons succes. Door een korte zoekmachine analyse moesten ook wij zien dat er natuurlijk gewerkt moest worden aan linkbuilding en sociale media. Verder moesten ook wij ondervinden dat de website wat "schoonheidsfoutjes" heeft maar des al niettemin voldoende tot goed functioneert. Zo kun je zien dat het bij ons al lente is..........de blaadjes komen al aan de boom en de dood is voorbij, linkbuilding werpt zijn vruchten af. Wij zijn verder.....hoe ziet het uit bij jou? Wil je graag meer informatie vraag dan een offerte aan of bestel een van onze linkbuildingpakketten.

 

 

17-12-2017 Gespot@DUBBt Wylrehofweg 17 Venlo

Het begin van een website is gelijk aan de dood, je wordt niet gevonden bij Google & co, je website is een blanco vel.....en daar ga je dan.....leven brengen in iets wat niets is.

Het heeft toch altijd weer zijn charme, een bezoek aan een antiek kerkhof. Terwijl het toch iets is waar je op de eerste plaats niet aan denk om even overheen te wandelen. Laatst was ik in Venlo en bezocht ik het oude kerkhof aan de Wylrehofweg, waarvan de geschiedenis op 25 juni 1903 zijn begin maakte.

Ik heb mijn ogen uitgekeken, graag deel ik met jullie mijn foto's. Een uiterst serene rustplaats met de meest uiteenlopende grafmonumenten. Deze antieke graftombes spraken mij enorm aan. De met mos beklede natuursteen of beton, rijkelijk versierd met mooie zuilen en vazen. Daarnaast nog een bronzen beeld van een engel met een harp, echt schitterend.

Na zo'n bezoek ga je echt eens nadenken over de dood, hoe mooi het kan zijn en hoe arm het tegenwoordig is. Daar waar nabestaanden afscheid nemen van hun dierbaren........